Over ons

Interstijl

Interstijl projectontwerp en realisatie is een onafhankelijk interieurontwerp en adviesbureau. Wij adviseren, ontwerpen en realiseren verbouwingen voor de zakelijke markt.
We zijn een klein bureau met enthousiaste medewerkers. Een ieder heeft zijn eigen vakgebied maar met allemaal hetzelfde doel. Het realiseren van een mooi eindresultaat voor de klant. Daarbij vinden wij een prettige samenwerking onderling maar ook met de klant en de leveranciers erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat het resultaat nog beter wordt.

Wat kunnen we voor u betekenen!

Onze diensten variëren van enkel een interieurontwerp tot het begeleiden en realiseren van een nieuwbouw-projecten het leveren van het complete interieur en aankleding. Op basis van de wensen van de opdrachtgever gaan wij aan de slag met het creëren van een passend interieurontwerp. Naast een goede functionele indeling wordt tevens veel aandacht besteedt aan het realiseren van de gewenste sfeer in de ruimte. We werken met een grote diversiteit aan bijzondere materialen waardoor we unieke elementen aan het ontwerp kunnen toevoegen. Het interieurontwerp wordt uitgewerkt ineen 3D-computerprogramma zodat we onze plannen en oplossingen duidelijk aan de opdrachtgever kunnen visualiseren. Naast het maken van een ontwerp kunnen wij deze, in samenwerking met partners, ook realiseren tot het gewenste eindresultaat. De realisatie van projecten voeren wij uit met partijen die hun expertise en vakmanschap hebben bewezen.

Adres

Colosseum 65

7521 PP  Enschede

Contact

Tel: +31 532312487

Email

info@interstijl.nl