AFGERONDE PROJECTEN

Voormalig MEAO Enschede

Transformatie van het voormalige MEAO tot gezondheidscentrum

MTS Hengelo

Transformatie tot studio's en appartementen.

Voormalige Mariaschool in Glanerbrug

Transformatie van de voormalige Mariaschool, om een thuis te bieden aan hulpbehoevende mensen.

Voormalig MEAO Enschede

Vergunningsproces Voltooid

De eerste cruciale stap in de transformatie van het voormalige MEAO-gebouw naar een gezondheidscentrum was het navigeren door de complexiteit van het vergunningsproces. Interstijl nam deze uitdaging op zich, waarbij succesvol een vergunning werd verkregen die de basis legde voor de toekomstige ontwikkelingen van het pand.

Bouwteam Samenstelling

Een strategische selectie van het bouwteam markeerde de volgende fase van het project. Interstijl koos voor een zorgvuldige verdeling van constructieve en installatiewerkzaamheden, waarbij de juiste expertise voor elke taak werd ingezet om de kwaliteit en efficiëntie van het project te waarborgen.

Projectontwerp en -begeleiding

Interstijl nam de leiding in het volledige ontwerpproces, van de eerste plannen tot de definitieve uitvoering. Dit omvatte zowel het exterieur als het interieur, waarbij gebruik werd gemaakt van gedetailleerde 2D-plattegronden en 3D-ontwerpen. Samen met vaste partners zorgde Interstijl voor constructieve tekeningen en berekeningen die voldeden aan de nieuwste wet- en regelgeving.

Efficiënte Afbouw

Alle afbouwwerkzaamheden, waaronder het plaatsen van wanden, plafonds, en de uitvoering van schilder- en behangwerk, werden in eigen beheer uitgevoerd. Deze aanpak stelde Interstijl in staat om de kosten en projectduur nauwkeurig te beheren, waardoor efficiëntie en kwaliteit hand in hand gingen.

Succesvolle Oplevering

Dankzij de integrale aanpak van Interstijl werd het project binnen de gestelde termijn van 8 maanden succesvol opgeleverd, met een opleveringsdatum in mei 2024. Deze snelle en effectieve transformatie getuigt van het vermogen van Interstijl om complexe projecten te managen en te realiseren.

Duurzaamheidsinitiatieven

Het project kenmerkte zich door een focus op duurzaamheid, met de implementatie van maximale rc/isolatiewaarden, innovatieve oplossingen voor gevel- en dakisolatie, en een gasloze energievoorziening door middel van warmtepompen en een VRF-systeem voor verwarming, koeling en ventilatie. Daarnaast werd het gehele terrein voorzien van nieuw straat- en groenwerk, wat de duurzame visie van Interstijl onderstreept.