Bouwplan ontwerp en planning

Elk project begint met een gedegen ontwerp en planning. Interstijl ontwikkelt een uitgebreid plan waarin de visie voor het project wordt vastgesteld. Dit omvat het samenstellen van een bouwteam bestaande uit deskundige architecten, ingenieurs en bouwspecialisten die samenwerken om innovatieve en duurzame ontwerpoplossingen te creëren. We zorgen voor alle noodzakelijke vergunningen en bieden ondersteuning bij financieringsaanvragen, waarbij we indien mogelijk ook investeringsmogelijkheden bieden.

Bij het ontwikkelen van het ontwerpplan, houden we rekening met alle aspecten van het project, van constructieve tekeningen en berekeningen tot de selectie van materialen en afwerkingen. Alles wordt gedaan in overeenstemming met de nieuwste wet- en regelgeving, waarbij we nauw samenwerken met vaste partners om te zorgen voor naleving en kwaliteit. Onze expertise in duurzaam bouwen komt ook naar voren in deze fase, waar we strategieën implementeren voor energie-efficiëntie, waterbesparing en het gebruik van duurzame materialen, terwijl we tegelijkertijd werken aan het maximaliseren van de esthetische en functionele waarde van het pand. Het projectontwerp bij Interstijl is een collaborative proces, waarbij communicatie met de klant centraal staat. We streven ernaar om een open dialoog te onderhouden gedurende het gehele ontwerpproces, zodat we nauwkeurig de visie van de klant kunnen vertalen naar de realiteit. Dit collaboratieve proces zorgt voor een naadloze overgang van ontwerp naar realisatie, waarbij elk project met precisie en zorg wordt uitgevoerd om aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid te voldoen.

Projecten uitgelicht

MET TROTS WERKEN WIJ AAN RENOVATIE EN NIEUWBOUW PROJECTEN

Afbouw

De afbouwfase wordt gekenmerkt door nauwgezette aandacht voor detail, waarbij alle werkzaamheden zoals wanden, plafonds, schilder- en behangwerk in eigen beheer worden uitgevoerd. Dit stelt Interstijl in staat om de grip op de kosten en looptijden te behouden, waardoor efficiëntie en kwaliteit worden gewaarborgd. Ons team van circa 48 bouwprofessionals voert alle bouwgerelateerde werkzaamheden uit, inclusief installatie en elektra, wat bijdraagt aan een gestroomlijnde en geïntegreerde projectaanpak.

Pattern
Pattern